Kormos Lilla - coach

Találd meg a hivatásod!

Találd meg a hivatásod!

Miről árulkodik a hobbid?

2018. július 18. - K_Lilla

Lehet, hogy nem is sejted, de a hobbid sokat elárul arról, milyen erősségekkel rendelkezel. Ezekre az erősségekre pedig az álláskeresés vagy a karriercél meghatározása során is építhetsz!

Szeretsz sportolni.

Ha rendszeresen űzöl valamilyen sportot, akkor nagy valószínűséggel nem ijedsz meg a kihívásoktól, és képes vagy erőfeszítést tenni a kitűzött céljaid érdekében. Motivál a siker elérése, és képes vagy kitartó lenni akkor is, amikor nehéz feladattal kerülsz szembe.

Rajzolsz, festesz, zenélsz.

Minden bizonnyal erősséged a kreativitásod, amit nem csak a művészeti önkifejezésben, de akár irodai munkában is hasznosítani tudsz! Újszerű ötleteid lehetnek, másképp közelíthetsz problémákhoz, innovatív megoldásaid lehetnek. Ezenkívül megvan a képességed arra is, hogy odafigyelj a részletekre.

alice-achterhof-85968-unsplash.jpg

Szeretsz utazni.

Nyitott vagy más kultúrákra, így akár multinacionális környezetben is feltalálod magad. Valószínűleg könnyen megy a kapcsolatteremtés, az alkalmazkodás új helyzetekhez, és erősséged a spontaneitás.

Sokat olvasol.

Megvan benned a tudás iránti vágy, az igény a fejlődésre, tanulásra. Képes vagy elmélyülten odafigyelni valamire hosszabb ideig, jó a koncentrációs képességed. Képes vagy az absztrakt gondolkodásra, és az empátiád és érzelmi intelligenciád is magasabb lehet az átlagnál.

thought-catalog-188056-unsplash.jpg

Szeretsz kertészkedni.

Nagy valószínűséggel gondoskodó vagy és türelmes, odafigyelsz másokra, segítesz kollégáidnak és nem lehet könnyen felidegesíteni.  

 

Kormos Lilla, karrier coach

Segítségre lenne szükséged az önbizalmad, önismereted növelésében? Tudj meg többet a coaching módszeréről itt, illetve rólam itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://hivatascoach.blog.hu/api/trackback/id/tr3914120717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása